Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kolac Od Sira I Slatkog Vrhnja

Kolac Od Sira I Slatkog Vrhnja

750 g svježeg, kremastog sira. 80 g šećera u prahu.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Nabubrenu želatinu pripremite prema uputama na omotu. 120 ml tučenog slatkog vrhnja. Žutanjke dodati u kremu od sira i izmiješati te još dodati puding od vanilije i gustin i izmiješati.

Torta Kolac Od Sira Sa Preljevom Od Visanja Coolinarika
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.coolinarika.com/recept/torta-kolac-od-sira-sa-preljevom-od-visanja-eb10001a-63b2-11eb-8019-0242ac120017
150 g keksa 45 g maslaca 120 ml slatkog vrhnja 110 g kristalnog šećera ili šećera u prahu 150 g tamne čokolade, rastopljene 2 male kašike kakaa pomiješanog s malo tople. 200 ml slatkog vrhnja (ili vrhnja za šlag). Ova torta od sira i jagoda bez pečenja s bijelom čokoladom zasigurno će vas oduševiti, a možete ju ukrasiti i s jagodama na vrhu.

1 žlica tamnog kakaa, 50 g glatkog brašna.

Sastojci 300 g mljevenog keksa 150 g maslaca soka od naranče ili limuna po potrebi (oko pola šalice, može i više). 80 g šećera u prahu. Unesite malo svježine u svoj jelovnik i poslužite kolač usred ručka pa neka se ukućani čude!

Potrebni sastojci za 6 porcija. Isprobani recept za kolač od sira s keksima. Prhka pita ili kolač od sira.

Jednostavna Torta Sa Svjezim Sirom S Vrhnjem Meggle Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: http://www.meggle.hr/recepti/slatka-jela/jednostavna-torta-sa-svjezim-sirom-s-vrhnjem
500 g kremastog sira (mascarpone). Ako volite kombinaciju sira i čokolade, onda će vas ovaj kolač oduševiti. Recept za ovu lijepu tortu od sira i bijele čokolade nam je poslala martina iz slavonskog broda.

Žutanjke dodati u kremu od sira i izmiješati te još dodati puding od vanilije i gustin i izmiješati.

Kolač ohladite na sobnoj temperaturi. 1 žlica tamnog kakaa, 50 g glatkog brašna. Kolač od sira i kave.

A najbolje od svega, ne treba ni pećnicu paliti. Kremu nanesite na podlogu od keksa i pecite u pećnici zagrijanoj na 170 °c 40 minuta. 50 dag svježeg kravljeg sira.

Pin On Slatko
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.pinterest.com.mx/pin/787567053556796813/
700 g svježeg, ocijeđenog kravljeg sira. Sastojci 300 g mljevenog keksa 150 g maslaca soka od naranče ili limuna po potrebi (oko pola šalice, može i više). Kremu nanesite na podlogu od keksa i pecite u pećnici zagrijanoj na 170 °c 40 minuta.

Odmah me privukao recept radi jednostavih sastojaka, a sa sirom i limunom nema greške.

Pomiješati sir i vrhnje i dodati u smjesu od jaja, dodati i tikvice i promiješati. 80 g šećera u prahu. Još vruć kolač ¡skrenite iz lima i ostavite neka se ohladi.

Posting Komentar untuk "Kolac Od Sira I Slatkog Vrhnja"